Blogger news

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Οι καλύτερες ταινίες του Νοεμβρίου!




















Καλύτερες ταινίες που προβλήθηκαν το Νοέμβρη και αξίζει να δείτε κατά τη γνώμη μου είναι :



Contagion: μια περίεργη-φανταστική ιστορία γύρω απο την εξάπλωση μιας άγνωστης και θανατηφόρας ασθένειας.Η συγγραφή και η σκηνοθεσία της ταινίας την κάνουν να βλέπεται πολύ ευκολα!!

The Awakening: κλασική ιστορία με φαντάσματα!!

Immortals: ανόητη ταινία δράσης που θυμίζει κατι μεταξύ Clash of the titans και 300.Ξαφνιάζει με την υπερπαραγωγή της και τα γραφικά της।Κλασικό παράδειγμα πόπκορν ταινίας.

Justice: Προβλέψιμο και ελαφρύ σενάριο. Αλλά μια πολύ καλή ταινία. Κλασικός Νίκολας απαράλακτη μούρη.

Take Shelter: Ο Curtis LaForche (Michael Shannon) είναι ένας απλός κι εργατικός οικογενειάρχης που ζει μαζί με τη σύζυγό του, Samantha (Jessica Chastain), και την κορούλα τους κάπου στην ύπαιθρο. Φαινομενικά δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, μέχρις ότου αρχίσει ξαφνικά να βλέπει οράματα φυσικών καταστροφών. Γρήγορα η συμπεριφορά του θα γίνει παράξενη, ξενίζοντας τους γύρω του.

My Week With Marilyn: Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα υπόσχεται να μας δείξει άγνωστες πτυχές στην ζωή της μεγαλύτερης «σταρ» των Ηνωμένων Πολιτειών.


TOP 2
Moneyball: με ένα σενάριο του Steven Zaillian και Aaron Sorkin να περιμένετε μια συναρπαστική ιστορία και ζωηρό διάλογο.Θυμίζει εν μέρει το Social Network (by Sorkin). Πρωταγωνιστεί ο άντας της Αντζελίνα Τζολί.












The Rum Diary
:Η ιστορία αφορά σε ένα δημοσιογράφο ονόματι Κεμπ, ο οποίος κουρασμένος από τη φασαρία και την τρέλα της Νέας Υόρκης, αλλά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της μετά-Αϊζενχάουερ εποχής, ταξιδεύει στο γαλήνιο νησί του Πουέρτο Ρίκο για να εργαστεί σε μια τοπική εφημερίδα, στην San Juan Star, που διευθύνει ο ξεπεσμένος αρχισυντάκτης Λότερμαν। Υιοθετώντας την βυθισμένη στο ρούμι ζωή που περιγράφει ο Χέμινγουεϊ στο «The Lost Generation», ο Πολ πολύ σύντομα θα ερωτευτεί παράφορα την Σενό, την ελκυστική, αμερικανικής καταγωγής μνηστή του Σάντερσον, ενός επιχειρηματία που ασχολείται με σκοτεινές κτηματομεσιτικές υποθέσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...