Blogger news

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Βλέποντας και γράφοντας - "κάστες φοιτητών"













Όντας φοιτητής ένα πράγμα πρέπει να δεχτείς μόνο. Και να το δέχεσε με humor και style. Αυτό είναι η σάτυρα! Όλοι μας λίγο πολύ καταλήγουμε εκεί στους "σοβαρούς" διαλόγους που απασχολούν την φοιτητική νεολαία (συμπεριλαμβανομένης και της κάστας των αιώνιων ξεχασμένων απο τον θεό, φοιτητών). Είναι απίθανο τι μπορεί να ακουστεί για σένα απο άτομα που ούτε καν τα ξέρεις (παρα μόνο το προφίλ τους και λιγο την κορμοστασιά τους σε στάση contra posto ή figura serpetinanta όπως τους θυμάσε σε κάποιο club). Και αφού δικαιολογήθηκα λιγάκι για την επικείμενη αφαίρεση πρικροδόχου κύστης ας μην τα πρήζω άλλο και ας πάμε στις κατηγορίες!! (θα θυσιάσω τον διαχωρισμό σε άνδρες και γυναίκες στο βωμό της ισότητας). Ε ΚΑΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!
Λοιπόοον καταρχας νούμερο ΕΝΑ στην λίστα είναι ο κλασικός παρτάκιας (παρτάκισα) φοιτητής. Συνηθως αυτού του τύπου ο φοιτητής δεν καλεί συχνά στο σπίτι του κόσμο και έτσι και τυχόν τυχεί να πας καταλαβαίνεις με την μια οτι ανήκει σε αυτήν την κατηγορία απο τα πεταμένα σώβρακα στους καναπέδες, τις καφέ λωρίδες στην λεκάνη, το μαλλί το οποίο έχει φυτρώξει στο πάτωμα απο τους 7-8 μήνες που έχει να σκουπίσει και ιδίως απο το ψυγείο το οποίο είναι ΑΔΕΙΟ (καθώς τρώει παρασιτικά στα σπίτια άλλων). Αυτού του τύπου θηλαστικό προτιμάει να χώνεται σε μεγάλες παρεές συνήθως του ίδιου φύλου με αυτόν καθώς η επαφή με το άλλο φύλο έχει ξεχάσει πως γίνεται. Θα βγείτε μαζί, θα πιείτε μαζί, ενδεχομένως να ψιλοπαίξει και πουστιά οταν πρέπει να πληρώσει, αλλά μην φοβάστε! Σε κάνα 2 μήνες πιθανότατα να μην σας χαιρετήσει καν στο δρόμο!
Νούμερο 2 είναι η πάστα φοιτητών οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να μεγαλώνουν το ρεκόρ τους στις κατακτήσεις τους στο αντίθετο (θέλω να πιστεύω) φύλο αλλα και στον ρυθμό με τον οποίο καταπίνουν χυλοπίτες! Πως τους καταλαβαίνεις? Ολιγομελής παρέα ΑΜΙΓΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ίδιου φύλου, πάντα ατσαλάκωτο style μπετόβεργας στις εξόδους τους για αγόρια και κακόγουστου χoρού για κοπελιές και το σπίτι περιποιημένο μεν, αλλα με την απαραίτητη αράχνη-αραχνουφαντο στην γωνία και στα καλοριφερ και άλλα σημάδια εγκατάλειψης, (γιατί είπαμε άλλος είναι ο στόχος)। Πως συμπεριφέρονται σε νέους φίλους ή άτομα? ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ! Απλά δεν τους ενδιαφέρεις.
Νούμερο 3 είναι τα άκρως παράσιτα! Είναι οι τύποι που θα σε θυμηθούν όταν τους κόψανε το ιντερνετ (επειδή τσακωθηκαν με την "μάνα" και τον "γέρο") και θα ρθούν σπίτι σου μόνο και μόνο για να σου κάψουν όλους τους πυκνωτές της μητρικής σου προκειμένου να λίωσουν 25 ώρες στο facebook. Το ψυγείο σου θα γίνει η μόνη διαδρομή τους, και η έκφραση "σορρυ τώρα που σε πρήζω και σένα" και άλλοι ωχαδερφισμοί θα γίνουν τα μόνα γλυκά λόγια που θα δέχονται οι λωβοί σου απο δαυτούς.
Νούμερο 4!!!!!! Κλαμπίστες! Δώστου τα παρτυ δώστου το πιώμα! Τώρα με την κρίση??? και με 60 ευρώ την βδομάδα απο τους γονείς το πρόγραμμα θα ναι ίδιο! Έγινε το ουισκακι και η tequila sunrise, ΜΠΥΡΑ! (και όχι σολ και μαλακιες...την πράσινη!) 30 φωτογραφίες την βραδία, κάθε βραδιά, την μέρα ύπνο και λίγο πριν βραδιάσει παλι σήμερα, αντε να ανέβει και η καλή η πόζα fb. Παρέες τουρλου τουρλού (δεν ειναι το ζητούμενο αυτό όσο καβατζωνεις μπουκαλάκι) και στο σπίτι πάντα στην καρέκλα του γραφείου τα "αυριανά" ρούχα της εξόδου!
Νούμερο 5 είναι αυτοί που ανεβαίνουν συνέχεια πανεπιστήμιο και δεν έχουν αφήσει όυτε ένα μάθημα για Σεπτέμβρη (λες και το καλοκαίρι θα λιώνουν στα super paradise).... Δεν έχω ιδέα πως διάολο την παλεύουν, τι κάνουν και πως τρέφονται. Βασικά δεν έχω γνωρίσει και κανέναν μέχρι τώρα, οποότε πάααμε να τελειώνουμε σιγα σιγά!
Νούμερο 6 τώρα...είσαι ΕΣΥ!!! Εσύ που τα έχεις ψιλοπεράσει λίγο πολύ όλα τα παραπάνω, έχεις υπάρξει ως ένα βαθμό σε αυτες τις κάστες αλλά! ΑΛΛΑ! Ποτέ δεν αρνήθηκες να λιώσεις στο Pc για 2 μερονυχτα σερι με κλειστο κινητό, να ξενυχτήσεις μόνος σου 3 μέρες μέχρι που να βάλει η μάνα σου τη φάτσα σου στο Amber alert να σε ψάχνει, να δείς όσες κινηματογραφικές παραγωγές σε πάιρνει μέσα σε 12 ώρες και να φτάσεις στο σημείο να μπορείς πλεον να κάνεις ηχομόνωση τον τοίχο σου με τα κουτιά απο τις σκεπαστές και τις 1+1 πίτσα της επιλογής σας!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! ======> Αμα έστω και λίγο έσκασε το χείλος σου απο γέλιο, πλζ μην πείς πως βάζω ταμπέλες...σκοπός μου ήταν το πρώτο!!! :))))

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...