Blogger news

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

H παράγκα καλά κρατεί













Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τις ευχές τις ΕΠΟ και του πρόεδρού της Σ.Πιλάβιου, ο οποίος ακόμα δεν ξέρουμε γιατί δεν έχει παραιτηθεί μετά από τόσα σκάνδαλα. Τι έχουμε δει ως τώρα; Ένα "κουτσό" πρωτάθλημα με 14 ομάδες που σήμερα γίνανε 16 με τη συμμετοχή του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, οι οποίες χωρίς προετοιμασία και χωρίς παίκτες κλήθηκαν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή να αντικαταστήσουν τους Ολ.Βόλου και Καβάλα.


 Κάνοντας μια μικρή εισαγωγή για τη δήθεν "SuperLeague" για να δούμε τι είδαμε τη σημερινή αγωνιστική. Κλασσικά στο προσκήνιο και αυτή την αγωνιστική δεν είναι κάποιο καλό γκολ ή το τρομερό θέαμα που είδαμε στα γήπεδα, αλλά η κακή και αδικαιολόγητη διαιτησία, κυρίως για τις ομάδες της Κρήτης. Χτες ο Εργοτέλης στη Κέρκυρα, σήμερα ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Όλοι είδατε το απείρου κάλους σφύριγμα πέναλτυ στον αγώνα του Εργοτέλη. Το ακούμπηγμα και μόνο του παίκτη της Κέρκυρας, ο οποίος οταν είδε οτι κέρδισε πέναλτυ δείτε τη φάτσα του δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος, έκανε τον διαιτητή να σφυρίξει. Η ομάδα της Κρήτης με μια ανακοίνωσή της καταγγέλει τη προκλητική διαιτησία.


  Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τελικώς, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν εκλάβει ως αδυναμία την ενωτική στάση μας να μην αντιδρούμε με διαδοχικές ανακοινώσεις έπειτα από διαιτητικά λάθη. Πιστεύαμε πραγματικά μέχρι χθες ότι τα περισσότερα λάθη ήταν ανθρώπινα. Ωστόσο, μάταια κάναμε υπομονή και αποφεύγαμε τις πονηρές σκέψεις. Η χθεσινή παρουσία του Κωνσταντινέα στην Κέρκυρα μας στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα: ακόμα κι αν υπάρχει η πρόθεση, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι για να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη ελληνική διαιτησία. Δυστυχώς, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία μέσω της διαιτησίας για να ξεφύγουν από την ανωνυμία του αρτοποιείου, της σπανακόπιτας και της μουσταλευριάς. Τα καταφέρατε περίφημα κύριε Κωνσταντινέα! Όλοι πλέον μιλούν για εσάς! ΥΓ. Περιμένουμε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να πάρει θέση για τον συγκεκριμένο διαιτητή και να ενημερώσει σχετικά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου».


 Σήμερα στο ματς του ΟΦΗ με τον ΑΡΗ το ποδόσφαιρο τέθηκε σε δεύτερη μοίρα. Ο κ. Μήτσιος όλο το 1ο ημίχρονο αντί για συστάσεις στους παίκτες του ΟΦΗ μοίραζε...κίτρινες κάρτες, ενώ στου ΑΡΗ απλά έκανε συστάσεις. Τα πολλαπλά χέρια που έγιναν δεν δόθηκαν ποτέ ως φάουλ ή πέναλτυ, απεναντίας σε άλλες φάσεις αντί να δοθεί πέναλτυ δόθηκαν δύο απανωτές κίτρινες κάρτες στον Μάντζιο για θέατρο..Και η δεύτερη κίτρινη να τη δεχτούμε για θέατρο..Αλλά για τη πρώτη δεν είμαστε και τυφλοί ούτε κορόιδα..Αδικαολόγητη και η κόκκινη του Ταυλαρίδη αλλά και του Ούμπιντες. Για άλλη μια φορά οι διαιτησίες κάλυψαν το ποδόσφαιρο που παίχτηκε στα γήπεδα.Παρόλαυτά πάντα οι "δράστες" σφυρίζουν και στα επόμενα μας με τις ευχές της ΕΠΟ βάζοντας τους και καλές βαθμολογίες στον πίνακα. Ελπίζουμε να ρθεί και η ώρα τους.


Ο αδύναμος κρίκος: Το δίχως άλλο ο Μήτσιος ήταν ο αρνητικό πρωταγωνιστής της αναμέτρησης , με την λανθασμένη απόφαση στην φάση του πέναλτι που υπέπεσε ο Σανκαρέ στον Μάντζιο αλλά και την αμφισβητούμενη κόκκινη κάρτα που έδειξε στον Ούμπιντες ". www.contra.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...