Blogger news

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Όμορφα πλάνα από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου


Ζήσε για 13 λεπτά στο μυαλό ενός σχιζοφρενή. (Vid)













Πως είναι άραγε να σκέφτεσαι, να ξυπνάς και να κοιμάσαι σαν σχιζοφρενής; Πώς αρχίζουν όλα και ποιό το τέλος; Πάρτε μια ιδέα από τον παράξενο κόσμο ενός διαταραγμένου εγκεφαλικού μηχανισμού. 

Fails!! (Video)

Απλά απολαύστε!

Τα πιο τοξικά πλάσματα των βυθών


Στα πιο μεγάλα βάθη των θαλασσών, κρύβονται και τα πιο θανάσιμα πλάσματα. Δηλητηριώδη και τοξικά θα μπορούσαν άνετα να πρωταγωνιστούν σε ταινίες τρόμου. Δείτε τα πιο θανατηφόρα από αυτά.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Bugatti Veyron ή McLaren F1;; (Video)















Η απόλυτη κόντρα! Μπροστά σε τέτοια supercars τα λόγια μου είναι φτωχά να τα περιγράψουν! 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Φαινόμενο Νοστράδαμος-Αφανισμός 2012 (Ντοκιμαντέρ)



















Προέβλεψαν άραγε οι Μάγια ένα βίαιο τέλος στις 21 Δεκεμβρίου 2012; Η συγκεκριμένη ημερομηνία, στην οποία συμβαίνει και η χειμερινή ισημερία, συμπίπτει με μια εξαιρετικά σπάνια γαλαξιακή ευθυγράμμιση που πραγματοποιείται κάθε 26 χιλιετίες!

Τι θα γινόταν αν το αγαπητό μας Coyote έπιανε επιτέλους το Roadrunner; (Video)


















Τι θα γινόταν αν το αγαπητό μας Coyote έπιανε επιτέλους το Roadrunner;
Aπλά απολαύστε το video!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Το τελευταίο οχυρό των Ίνκας και του μυστήριό του ( Pics+Video_













Aνδεις, Λίμα, Μάτσου Πίτσου, Iνκας, Κούσκο... Λέξεις χαρακτηριστικές ενός προορισμού στη δυτική πλευρά των Aνδεων που αποτελεί μύθο για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου.

Μέλι: Top 10 ασυνήθιστοι τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε!











Το μέλι περιέχει μια σειρά από 
ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση πολλών ασθενειών. Δείτε παρακάτω τι μπορεί να κάνει το μέλι και σίγουρα θα γίνει ο σύμμαχός σας στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων.

O Παγοκρύσταλλος Του Θανάτου [Video]













Για πρώτη φορά κατάφεραν επιστήμονες να απαθανατίσουν τη δημιουργία ενός παγωμένου θανατηφόρου υποθαλάσσα.

Κατέβηκαν μέσα σε ενεργό ηφαίστειο (Vid)















Η πιο κοντινή απόσταση που έχει φτάσει άνθρωπος σε ενεργό ηφαίστειο. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Οι 10 τρόποι για να είναι ευτυχισμένος ένας άντρας













Δε θέλουμε και πολλά!

Γιατί ο Donald θα είναι πάντα καλύτερος από τον Mickey



















Λίγο πολύ όλοι έχουμε ρίξει μια ματιά στα κόμιξ της Disney.Είτε επειδή είμαστε μανιακοί συλλέκτες,είτε επειδή έτυχε να βρούμε ένα τεύχος στο τραπέζι ενός φίλου είτε επειδή νομίζουμε ότι στο «μέρος» λειτουργούν ως καθαρτικό.


Τα πιο απομονωμένα νησιά του κόσμου! (Pics)













Ελάχιστες είναι πλέον οι περιοχές στην υφήλιο όπου πραγματικά μπορούν να χαρακτηριστούν απομονωμένες και που η ανθρωπινή παρουσία δεν τις έχει αλλοιώσει ιδιαίτερα. Τα νησιά που ακολουθούν, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Αντιθέσεις...















Τα χειρότερα κελιά στην φυλακή είναι αυτά που έχουν θέα στον ουρανό. Η πιο μεγάλη φυλακή για έναν κρατούμενο πρέπει να ναι ο ουρανός πίσω από τα κάγκελα. Τι να το κάνω λοιπόν όταν μου λες πως δεν θα χαθούμε?

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Εντυπωσιακό βίντεο από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (VID)













Ο Ron Garan, ο αστροναύτης της NASA που επέστρεψε στη Γη το Σεπτέμβριο ύστερα από παραμονή πεντέμισι μηνών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, δημοσίευσε ένα βίντεο… από τη θέα του εκεί ψηλά, για να δουν κι άλλοι «αυτό που περίπου βλέπουν οι αστροναύτες στο Διάστημα». Από την Αφρική στη Μεσόγειο, τη Βόρεια στη Νότια Αμερική και από την Ευρώπη στη Μέση Ανατολή… οι εικόνες είναι συναρπαστικές!

FAILS! (Video)















20 λεπτά σαβούρας..

Ο γύρος του Άρη σε… λιγότερο από 3 λεπτά [Video]













Το Spirit πέρασε 5 χρόνια, τρεις μήνες και 27 μέρες συμμετέχοντας σε μια αποστολή στον πλανήτη Άρη, προτού παγιδευτεί …
κάπου, σε κάποιο «αφιλόξενο» σημείο στην επιφάνειά του.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Αρχαία τεχνολογία - Οι μηχανές των Θεών


Ντοκυμαντέρ του History Channel, για τις εκπληκτικές κατασκευές-μηχανές των αρχαίων μας προγόνων, οι οποίες κοσμούσαν τους ναούς. Αγάλματα με ματωμένα δάκρυα, ναοί που βοούσαν από κεραυνούς, μέχρι και άρματα που σηκώνονταν στον αέρα!

H παράγκα καλά κρατεί













Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τις ευχές τις ΕΠΟ και του πρόεδρού της Σ.Πιλάβιου, ο οποίος ακόμα δεν ξέρουμε γιατί δεν έχει παραιτηθεί μετά από τόσα σκάνδαλα. Τι έχουμε δει ως τώρα; Ένα "κουτσό" πρωτάθλημα με 14 ομάδες που σήμερα γίνανε 16 με τη συμμετοχή του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, οι οποίες χωρίς προετοιμασία και χωρίς παίκτες κλήθηκαν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή να αντικαταστήσουν τους Ολ.Βόλου και Καβάλα.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Βλέποντας και γράφοντας - "κάστες φοιτητών"













Όντας φοιτητής ένα πράγμα πρέπει να δεχτείς μόνο. Και να το δέχεσε με humor και style. Αυτό είναι η σάτυρα! Όλοι μας λίγο πολύ καταλήγουμε εκεί στους "σοβαρούς" διαλόγους που απασχολούν την φοιτητική νεολαία (συμπεριλαμβανομένης και της κάστας των αιώνιων ξεχασμένων απο τον θεό, φοιτητών). Είναι απίθανο τι μπορεί να ακουστεί για σένα απο άτομα που ούτε καν τα ξέρεις (παρα μόνο το προφίλ τους και λιγο την κορμοστασιά τους σε στάση contra posto ή figura serpetinanta όπως τους θυμάσε σε κάποιο club). Και αφού δικαιολογήθηκα λιγάκι για την επικείμενη αφαίρεση πρικροδόχου κύστης ας μην τα πρήζω άλλο και ας πάμε στις κατηγορίες!! (θα θυσιάσω τον διαχωρισμό σε άνδρες και γυναίκες στο βωμό της ισότητας). Ε ΚΑΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!
Λοιπόοον καταρχας νούμερο ΕΝΑ στην λίστα είναι ο κλασικός παρτάκιας (παρτάκισα) φοιτητής. Συνηθως αυτού του τύπου ο φοιτητής δεν καλεί συχνά στο σπίτι του κόσμο και έτσι και τυχόν τυχεί να πας καταλαβαίνεις με την μια οτι ανήκει σε αυτήν την κατηγορία απο τα πεταμένα σώβρακα στους καναπέδες, τις καφέ λωρίδες στην λεκάνη, το μαλλί το οποίο έχει φυτρώξει στο πάτωμα απο τους 7-8 μήνες που έχει να σκουπίσει και ιδίως απο το ψυγείο το οποίο είναι ΑΔΕΙΟ (καθώς τρώει παρασιτικά στα σπίτια άλλων). Αυτού του τύπου θηλαστικό προτιμάει να χώνεται σε μεγάλες παρεές συνήθως του ίδιου φύλου με αυτόν καθώς η επαφή με το άλλο φύλο έχει ξεχάσει πως γίνεται. Θα βγείτε μαζί, θα πιείτε μαζί, ενδεχομένως να ψιλοπαίξει και πουστιά οταν πρέπει να πληρώσει, αλλά μην φοβάστε! Σε κάνα 2 μήνες πιθανότατα να μην σας χαιρετήσει καν στο δρόμο!
Νούμερο 2 είναι η πάστα φοιτητών οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να μεγαλώνουν το ρεκόρ τους στις κατακτήσεις τους στο αντίθετο (θέλω να πιστεύω) φύλο αλλα και στον ρυθμό με τον οποίο καταπίνουν χυλοπίτες! Πως τους καταλαβαίνεις? Ολιγομελής παρέα ΑΜΙΓΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ίδιου φύλου, πάντα ατσαλάκωτο style μπετόβεργας στις εξόδους τους για αγόρια και κακόγουστου χoρού για κοπελιές και το σπίτι περιποιημένο μεν, αλλα με την απαραίτητη αράχνη-αραχνουφαντο στην γωνία και στα καλοριφερ και άλλα σημάδια εγκατάλειψης, (γιατί είπαμε άλλος είναι ο στόχος)। Πως συμπεριφέρονται σε νέους φίλους ή άτομα? ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ! Απλά δεν τους ενδιαφέρεις.
Νούμερο 3 είναι τα άκρως παράσιτα! Είναι οι τύποι που θα σε θυμηθούν όταν τους κόψανε το ιντερνετ (επειδή τσακωθηκαν με την "μάνα" και τον "γέρο") και θα ρθούν σπίτι σου μόνο και μόνο για να σου κάψουν όλους τους πυκνωτές της μητρικής σου προκειμένου να λίωσουν 25 ώρες στο facebook. Το ψυγείο σου θα γίνει η μόνη διαδρομή τους, και η έκφραση "σορρυ τώρα που σε πρήζω και σένα" και άλλοι ωχαδερφισμοί θα γίνουν τα μόνα γλυκά λόγια που θα δέχονται οι λωβοί σου απο δαυτούς.
Νούμερο 4!!!!!! Κλαμπίστες! Δώστου τα παρτυ δώστου το πιώμα! Τώρα με την κρίση??? και με 60 ευρώ την βδομάδα απο τους γονείς το πρόγραμμα θα ναι ίδιο! Έγινε το ουισκακι και η tequila sunrise, ΜΠΥΡΑ! (και όχι σολ και μαλακιες...την πράσινη!) 30 φωτογραφίες την βραδία, κάθε βραδιά, την μέρα ύπνο και λίγο πριν βραδιάσει παλι σήμερα, αντε να ανέβει και η καλή η πόζα fb. Παρέες τουρλου τουρλού (δεν ειναι το ζητούμενο αυτό όσο καβατζωνεις μπουκαλάκι) και στο σπίτι πάντα στην καρέκλα του γραφείου τα "αυριανά" ρούχα της εξόδου!
Νούμερο 5 είναι αυτοί που ανεβαίνουν συνέχεια πανεπιστήμιο και δεν έχουν αφήσει όυτε ένα μάθημα για Σεπτέμβρη (λες και το καλοκαίρι θα λιώνουν στα super paradise).... Δεν έχω ιδέα πως διάολο την παλεύουν, τι κάνουν και πως τρέφονται. Βασικά δεν έχω γνωρίσει και κανέναν μέχρι τώρα, οποότε πάααμε να τελειώνουμε σιγα σιγά!
Νούμερο 6 τώρα...είσαι ΕΣΥ!!! Εσύ που τα έχεις ψιλοπεράσει λίγο πολύ όλα τα παραπάνω, έχεις υπάρξει ως ένα βαθμό σε αυτες τις κάστες αλλά! ΑΛΛΑ! Ποτέ δεν αρνήθηκες να λιώσεις στο Pc για 2 μερονυχτα σερι με κλειστο κινητό, να ξενυχτήσεις μόνος σου 3 μέρες μέχρι που να βάλει η μάνα σου τη φάτσα σου στο Amber alert να σε ψάχνει, να δείς όσες κινηματογραφικές παραγωγές σε πάιρνει μέσα σε 12 ώρες και να φτάσεις στο σημείο να μπορείς πλεον να κάνεις ηχομόνωση τον τοίχο σου με τα κουτιά απο τις σκεπαστές και τις 1+1 πίτσα της επιλογής σας!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!! ======> Αμα έστω και λίγο έσκασε το χείλος σου απο γέλιο, πλζ μην πείς πως βάζω ταμπέλες...σκοπός μου ήταν το πρώτο!!! :))))

Τι τον θες τον διάδρομο!..(VIDEO)

Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να τρώει τη μούρη του στο ταμπλό του διαδρόμου..Η εφταμηνιά..!



Πώς να ενισχύσεις το wifi σου, με μια μπύρα (Video)















Με μία απλή κατασκευή από ένα κουτάκι μπύρας, ενίσχυσε το σήμα του ασύρματου δικτύου σου κατά 2 με 4 μπάρες σε λιγότερό από 5 λεπτά της ώρας. 

Καντινιέρης αυνανίζεται σε ώρα εργασίας!! ( Video)













Προσοχη ! Εαν παραγγειλετε καφε να ειναι χωρίς .... αφρόγαλα!!

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μπιστόλια

Τι άλλο θα είχε η πρώτη ανάρτηση του blog αυτού με τέτοιο όνομα που του βάλαμε..πάντως όχι τα ψευτολαικοκρητικά κάποιων που λένε για μπαλοθιές και χόρτα και άλλες τέτοιες μαλακίες για να το παίξουν και κάποιοι..λίγοι υπήρξαν αυθεντικοί.


Κάθε μαθιά τσι πιστολιά
κάθε τσι γέλιο σφαίρα,
με δα ψυχρό αντίπαλο
πως να τα βγάλω πέρα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...